Konsert med Sveinung Hølmebakk


Konsert med Sveinung Hølmebakk i Bø kyrkje fredag 18. januar klokka 19.00.

Billetter i døra 250,-. kontant, kort og vipps

 

Sveinung Hølmebakk har konsert i Bø kyrkje, fredag 18.januar kl 19.00 

Her vil han synge sanger fra sin nyeste CD «Eit anna lys" som kom i høst. Dette er hans niende soloalbum. De aller fleste av sangene på albumet bærer Sveinungs signatur. Sveinung Hølmebakk begynte å skrive sanger først som 35-åring.

- Jeg angrer mye her i livet, men noe av det jeg angrer aller mest på, er at jeg ventet så lenge med å begynne å skrive. Men da jeg først begynte, hadde det samlet seg opp så mye å skrive om, at det ble ganske mange sanger etterhvert, forteller Sveinung Hølmebakk.

Han skriver alle typer sanger, selv om de fleste nok forbinder han med kristne tekster.  - På konsertene mine synger jeg stort sett mine egne sanger, men jeg tar alltid med noen av de gamle bedehussangene som jeg er oppvokst med. Og så elsker jeg å få folk til å le. Det blir alltid noen morsomme historier mellom sangene, forteller den allsidige artisten. Flere av disse historiene har han samlet i de to vitsebøkene har har gitt ut. Den siste kom i 2017.

Sveinung Hølmebakk bor i Kristiansand men er født på Karmøy i 1977. Han har mastergrad i utøvende sang fra Griegakademiet i Bergen og har studert musikkvitenskap ved NTNU Trondheim og Universitetet i Oslo. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld. Sammen med Nordic Tenors vant han Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og var musikalsk toastmaster i HM Kong Haralds 70-årsdag.

Tilbake